Směníme kalendář a šablonu za 3 slova

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 3. 8. 2015

Nebo možná i za čtyři nebo pět, ale šest už je moc. O co jde? O malou letní soutěž. Také rádi soutěžíte? Tak jdeme na to!

Nebo možná i za čtyři nebo pět, ale šest už je moc! 

O co jde? O malou letní soutěž. Také rádi soutěžíte? Tak jdeme na to! Stačí to poslat do konce srpna...

kalendar

Léto je v plném proudu a vedra už pominula (zaplaťpánbůh). Přesto je do konce prázdnin ještě měsíc a všechno je tak nějak zpomalené a trochu jiné. Je víc času (a vlastně i docela dobré klima) na lenošení u vody, na tvoření v přírodě nebo na relaxační procházky třeba kolem řeky. Když jen tak zevlujeme, mohou k nám přijít báječné nápady a neodolatelné myšlenky. Využijte toho a získejte kalendář a šablonu na tvoření mandal zdarma.

Tedy zase tak úplně zadarmo to nebude. A za co že to naše top zboží směníme? Za ona třeba tři slova - tedy za slogan pro Centrum Mandala, který se bude vyjímat na titulní straně našeho webu.

Vybírat budeme ze sloganů zaslaných do konce srpna (e-mailem nebo do diskuze níže). Aby se vám lépe vybíral ten nejlepší z vašich skvělých nápadů, máme tu pár rad od Otty, jak na dobrý slogan:

  1. Nic nepopisujte. Když se zabýváte vzduchotechnikou, tak sloganem není „komplexní služby v oblasti vzduchotechniky“.
  2. Méně je více. Pokud máte ve sloganu víc než šest slov, už je něco špatně. Zkuste to znovu. Škrtejte a škrtejte. Opakovaně.
  3. Hrejte si. Se slovy, samozřejmě. Hrejte si s gramatikou, významy, klišé, oxymóry, vtipnými dvojsmysly... však víte.
  4. Nebojte se (pří)slibů. Se sloganem nemáte vyhrát literární soutěž, ale zaujmout (budoucího) zákazníka. Takže trochu akce, prosím. 

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál