Nepříjemné pocity jsou dar

Autor: , zveřejněno 31. 7. 2018

Setkávám se s reakcí, že Metoda RUŠ je lidem velmi sympatická, ale že neví, co by řešili...

Mnoho z nás si ani neuvědomuje, že nemusí čekat, až je na tom velmi špatně a teprve pak začít něco řešit. A proto není od věci zeptat se sám sebe na jednoduché a zcela základní otázky:

  • Je rozdíl mezi životem, který bych chtěla žít a tím, co žiji?
  • Mám z něčeho nepříjemné pocity?
  • Mám téma, při kterém nejsem v rovnováze?

Pokud díky odpovědím na tyto otázky vnímáte možnost cítit se lépe, jste-li rozhodnutí, pro to něco udělat, pak je pro vás Metoda RUŠ ideálním nástrojem, jak toho dosáhnout.

Směrem k řešení

Nepříjemné pocity máme každý u něčeho jiného. U někoho je téma, že ztratil peněženku, u dalšího, že se rozvádí. Na škále emocí můžeme prožívat silné negativní emoce, zatímco pro ostatní je to třeba blbost. Jenže jen my sami danou událost prožíváme, a proto jen my sami víme, co nám na tom vadí a jak je nám to nepříjemné. Nikdo z venku to vědět nemůže.

Práce s emocemi

Během Metody RUŠ si člověk sám určuje, co mu vadí. Sám sděluje, jak se u toho cítí. Jednoduše během terapie necháváte hovořit sebe a po zpracování příčiny nepříjemných pocitů vám téma už nevadí. To znamená, že s ním nemáte spojené nepříjemné pocity a dostáváte se do rovnováhy. A právě toto na Metodě RUŠ obdivuji. 

Máte v životě téma, u kterého prožíváte nepříjemné pocity?

A jste rozhodnutí jej vyřešit? Pak jsem tu pro vás!

Jak se cítiti lépe?

Autor článku

Sandra Fischmeisterová

Terapeutka Metody RUŠ, která provádí lidi tématy, zpět do klidu a rovnováhy.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál