Obrázky dětí pomáhají jiným dětem

zveřejněno 25. 4. 2016

Je to už taková naše tradice, do které se zapojují děti z celé české republiky. Ony si hrají a svou tvorbou pomáhají dětem, které neměly to štěstí, aby mohly vyrůstat se svými rodiči. Z vybraných mandal vzniká putovní výstava, která je zahájena v Brně. Ta pro rok 2016 bude v červnu v Lužáneckém parku.

Přijďte se podívat na 53 mandalKdyž vás nějaká chytne za srdce, hned si ji můžete odnést domů. Koupí obrázku přispějete na dobrou věc, potěšíte autora mandaly, ale hlavně nám pomůžete podpořit děti, které se učí stát na vlastních nohách. A když se vám budou líbit všechny, snadná pomoc, můžete si koupit kalendář, který vás bude provázet celým rokem 2017!

Poslední tři ročníky byly v jurtě. Ta letošní výstava bude v šapitó střediska volného času Lužánky. Budeme si tak moci užít krásného prostředí Lužáneckého parku i zázemí Lužánek a při tom nepřijdeme o krásnou výstavu s doprovodným programem. Ten letošní bude zaměřen hlavně pro děti a jejich rodiče. Takže se určitě je na co těšit! 

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál