Pomáháme plnit sny

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 10. 3. 2014

Centrum Mandala je jediné centrum v Brně, které prostřednictvím mandal, kurzů a osobního poradenství pomáhá zahájit vědomou cestu za štěstím a vašimi sny.

Centrum Mandala je jediné centrum v Brně, které prostřednictvím mandal, kurzů a osobního poradenství pomáhá zahájit vědomou cestu za štěstím a vašimi sny.

Cílem centra je zlepšovat společenské klima. Protože věříme, že spokojení lidé tvoří spokojenou společnost, a zároveň že pocit spokojenosti souvisí s plněním našich přání, nese jeden z našich projektů název pomáháme plnit sny. Jedná se o program, v rámci kterého pomáháme začínajícím umělcům, ale také například lektorům, zažít jaké to je mít vlastní výstavu, vlastní kurz nebo dílnu.

Máte sen, který si chcete splnit? Pak přijďte k nám a my vám pomůžeme najít cestu jak na to!

Dědictví zakladatelky

Říká se, že organizace nesou dědictví svého zakladatele. Pokud je na tom něco pravdy, pak v Brně nenajdete lepší organizaci k podpoře realizace snu než je Centrum Mandala. Centrum je totiž takovým jedním velkým snem.

Kniha Splňte si svůj sen

“Jako malá jsem chtěla postupně být spisovatelkou, učitelkou a psycholožkou. Založením centra jsem si postupně splnila všechny tyto sny…”

 

Postupně Vám na našem blogu budeme přinášet inspirativní příběhy těch, kterým náš projekt pomohl splnit jejich sen. Pokud máte vlastní inspirativní příběh, napište nám ho!

PS: Pokud chcete pomoci na své cestě za svými sny, bude se vám hodit naše kniha Splňte si svůj sen.

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál