Služba z horké vany

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 16. 10. 2015

Byla to docela idylka. Horká voda, jen my dva a já pořád přemýšlela jak rozšířit mandaly a naši práci do celého světa. Ano, nejsem zrovna troškař :-) A pak to přišlo...

Taky se vám zdá, že ten čas letí nebo že vám ho někdo krade? Já si toho vždycky všimnu na dětech, které najednou nejsou už tak malé. Jedním z mých dětí je vlastně i mandala zdarma. Služba, kterou jsme vymysleli s manželem ve vaně horké vody.

Můj manžel je konzultant, ale práci si domů nebere. Tedy bohužel. Protože kovářova kobyla pak chodí... no znáte to. Tím si tedy rozhodně nechci stěžovat. Za výsledný vzhled našeho webu totiž i tak vděčíme vlastně jemu:-) Ale zpátky k onomu večeru a zpět do horké vody.

Teplo uvolňuje a tak se uvolnila i mysl a při romantickém rozhovoru ve dvou nechala přijít onu krásnou myšlenku na službu mandala zdarma. Je to vlastně už pět let! Takže mé dítě se bude chystat do školy... 

Mandaly z prvních dvou let najdete v pracovním sešitě, ty další jsou ke stažení na stránce, kde najdete i tu poslední mandalu pro tento měsíc. A jak se na tu kouzelnou stránku dostanete? Inu, stačí se zaregistrovat a jste skoro tam:-)

Neváhejte a přidejte se k nám. Je nás už skoro 6.000 a spojuje nás hlavně láska ke kreslení mandal!

Chci se přidat

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál