Staré a nové paradigma vztahů

Externí autor: Natálie Tothová, zveřejněno 16. 11. 2015

Největším problémem muže je to, že "nemá problém, to ona". Největší brzdou a problémem v životě ženy je role Trpitelky a Oběti, která uvěřila, že musí svému muži sloužit a poslouchat, aby si o ní ON i okolí myslelo, že je dobrá a cenná. Žena svému muži uvěřila, že za všechny jeho problémy a nenaplněné potřeby může ONA, ne ON...

Každý si tvoří svou vlastní realitu, do které projektuje nejeden svůj sebe-klam. Pravda je jen jedna. Pravda je to, že Muž je mužem pouze vedle ženy, kterou má za úkol chránit a ctít. Žena oplývá velkými Dary (láskou, citlivostí a léčením), svému muži je poskytne teprve tehdy, pokud se cítí být v bezpečí, ctěna a milována.

K tomu, aby byl muž schopen naplnit své základní poslání zde - to je chránit a ctít ženství (JIN v sobě i ve své partnerce), musí se podívat na své problémy a zpracovat si je. Začněte v dětství a pokračujte hlouběji k rodové linii a k Duši.

K tomu, aby byla žena schopná přijmout a ocenit bezpečí a úctu od svého partnera a následně rozvinout svůj potenciál Léčit a Milovat, musí si zpracovat své problémy. Ano, také můžete začít se zraněními, která vznikla v dětství a jděte dál - do rodové linie a k Duši.

Muži musí odpustit sobě a ženám, které jejich život utvářely - Matka, sestra, tety, babička, bývalé partnerky.

Ženy musí odpustit sobě a mužům, kteří jejich životy utvářeli - Tatínek, bratr, strýcové, dědeček, bývalí partneři.

 

K čemu je Muži Láska?

- k tomu, aby se z něj nestal Tyran

K čemu je Muži Citlivost?

- aby měl svědomí a odpovědnost za své činy

K čemu je muži léčení?

- aby došel ke své síle a zažil jednotu a celistvost

Autor článku

tento článek nám poslala

Natálie Tothová

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál