Výroční zpráva

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 11. 2. 2014

Vážení čtenáři, Mandala o. s. má za sebou druhý rok existence v právnické formě občanského sdružení, která díky novému občanskému zákoníku od ledna 2014 zaniká...

Pokud bych měla rok 2013 shrnout do jedné věty, poděkovala bych všem, kdo se podíleli na rozvoji a stabilizaci našeho sdružení. Velký dík patří zejména našim sponzorům, dárcům a dobrovolníkům, bez kterých bychom naši práci nemohli dělat. Na druhé straně pak velké díky všem, kdo nám vyjadřují podporu a poskytují nám zpětnou vazbu, která nás motivuje k další práci a pomáhá nám vylepšit naše služby.

Ačkoli pro nás rok 2013 byl, stejně jako pro další občanská sdružení, rokem nejistoty a rozhodování o osudu sdružení, podařilo se nám vytvořit stabilní tým spolehlivých lektorů, organizátorů a asistentů. Všechny naše projekty se podařilo nejen udržet, ale také vylepšit. Od podzimu máme novou výkonnou radu, která se do své práce vrhla s velkým nadšením.

Když se ohlížím zpět, myslím, že mohu s čistým svědomím říci, že se nám podařilo dosáhnout našich cílů pro loňský rok a proto věřím, že se nám podaří dosáhnout i cílů pro rok 2014, kdy nás čeká zprovoznění nové webové prezentace a systému pro rezervace a platby, což by mělo usnadnit práci našeho organizačního týmu, ale zároveň také zpřístupnit naše služby většímu množství lidí.

Věřím, že šťastní a spokojení lidé, tvoří šťastnou a spokojenou společnost. Budujte ji s námi!

Zuzana Řezáčová Lukášková

jednatelka Centra Mandala o. s.

 

Výroční zpráva k nahlédnutí a ke stažení

 

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál