Mandaly dostaly výbornou

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 24. 9. 2011

Abychom naši službu zdokonalili, rozhodli jsem se připravit dotazník.

Nedávno to byl rok, co jsme začali posílat mandaly zdarma. Počet zájemců o tuto službu pomalu roste a tak si s námi kreslí již více než 750 lidí. Chtěla bych, aby všichni byli spokojení a naši službu dále doporučovali. Cíl je do konce roku kreslit s více než tisícovkou :-) Proto doporučujte dále.
 

Motivující hodnocení

Abychom naši službu zdokonalili, rozhodli jsem se připravit dotazník. Odpovědí se sešlo tolik, že nám zabralo několik hodin, než jsme vše zpracovali. Ale výsledek nás potěšil. Průměrná známka naší služby byla 1,5. Doufáme, že některé pětky, které jsme dostali byly záměnou za body místo známek:-) Velký zájem byl o informace jak s mandalou pracovat a také o typy, jak mandalu vyložit. Budeme se tedy snažit naši službu dále rozšiřovat a obohacovat, aby byla zajímavá pro co nejvíce lidí.
 

Tipy a triky s mandalou

Řada tipů jak s mandalou pracovat je již na našich stránkách, kde najdete jednak obecné povídání o mandalách, ale také různá cvičení a návody nejen pro práci s předlohami, ale také návody jak si vytvořit svoji vlastní mandalu.

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál