Staňte se mandalovou učednicí!

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 20. 12. 2017

Ačkoliv papír není všechno, koho by nepotěšil certifikát, který říká, že je borec. A tak jsme pro vás připravili krásné diplomy Mandalové učednice.

K čemu vás náš diplom opravňuje?

To, že jste učednice mandal znamená, že jste na mandalové cestě. Zajímáte se o svět mandal a už víte, co je to mandala, jak funguje a také ji umíte pro sebe použít. Díky tomu můžete být průvodkyní pro další hledající, kteří tyto znalosti ještě nemají.
 
Chcete naše osvědčení? Všechny potřebné znalosti hravě získáte za jedno odpoledne z našeho e-booku zdarma a praxi doplníte v mandalách zdarma. Pak už stačí jen sdílet některou ze svých mandal v Mandalarii nebo si pustit nějaké naše video o mandalách a můžete žádat o naše osvědčení. 
 

Jakmile ho budete mít, znamená to, že můžete

• o mandalách bez obav mluvit (i "přednášet")
malovat mandaly a třeba je i vystavovat nebo je darovat ostatním
• pořádat setkání nad mandalovými předlohami (s dětmi, kamarádkami, klienty a pod)
 
Samozřejmě, že můžete malovat mandaly i bez našeho cerfikátu. To že jste mandalová učednice pro vás znamená, že stojíme za vámi. Můžete se na nás kdykoliv obrátit o radu či o pomoc. 
 

Co dál?

Pokud to s mandalami myslíte vážně, můžete se postupně stát až znalkyní mandal. Dalším krokem na vaší cestě je tvoření vlastních mandal a nakonec jejich výklad. Staňte se tvůrkyní mandal, která už pronikla do tajů tvorby mandal na bílý papír nebo mandalovou znalkyní, která zná tajemství tvorby mandal, ale také rozumí jejich řeči.
Stáhněte si e-book Mandala - Cesta k sobě

Autor článku

Malování mandal

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál