Jak i plně vytížená maminka může cvičit

zveřejněno 21. 3. 2012

Fitness pro ženy ve 30 minutách?

(reportáž)

"Třicet minut dvakrát týdně a jste v kondici"

slibuje leták i dárkový kupón, který jsem dostala od své tchýně se slovy "to bude asi pro tebe". Zaváhala jse, ale pak jsem se šla na ten zázrak podívat...

Určitě to všechny znáte. Děti, povinnosti, nákupy, rodina... kde vzít čas na postavu a odreagování? Jisté řešení nabízí speciální posilovna jen pro ženy. Nabízí totiž vše, co potřebujete k tomu, abyste zhubly, odreagovaly se a měly lepší náladu. Intenzivní cvičení založené na kruhovém tréninku vám zabere třicet minut (ale na návštěvu si i s převlékáním, sprchou pro lepší pocit po cvičení a s protažením rezervujte hodinu). Výsledky na sobě uvidíte velmi brzy a ochotné trenérky vám je i zviditelní.

Příjemné ženské prostředí, milé trenérky, rychlá zpětná vazba a řada doplňkových služeb... Takové byly moje první dojmy a tak jsem ráda, že naše centrum navázalo spolupráci právě s tímto zařízením. Přijďte na kurz k nám a získáte týdenní cvičení zdarma a k tomu slevu 10 %.

 

 

 

 

 

Contours - co to je a jak to funguje

Je to fitness trochu jinak, systém cvičení s vlastní trenerkou určený výhradně pro ženy. Pro ženy bez ohledu na věk a hmotnost. Cvičení může trvat jen 30 minut včetně zahřátí a střečinku (2 okruhy), cvičit však můžete jak dlouho chcete a přijít můžete kdykoli bez plánování a objednávání (s vyjímkou první návštěvy fitness Contours, na tu je třeba se objednat telefonicky). Stroje a aerobní stanoviště jsou vyvinuty speciálně pro ženy a každá rychle pochopí, jak je používat.

S ohledem na vaši kondici a případná zdravotní omezení s vámi vypracuje plán cvičení naše zkušená trenérka, která je vám k dispozici po celou dobu vaší návštěvy. Nabízíme vám útulné komorní prostředí a ryze ženskou společnost při plnění vašich cílů.

Contours vám pomůže zhubnout, zlepšit kondici a zpevnit zdraví a uvidíte, že s tím přijde také lepší nálada, vyšší sebevědomí a snadnější zdolávání každodenních překážek.

Zveme vás na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

1.4. 2012 od 9:00 do 19:00, Contours - Brno, Lidická 20

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál