Kdy a proč k nám

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 8. 9. 2015

Projděte našimi fialovými dveřmi do nově upraveného prostoru s lákavou nabídkou kurzů - dny otevřených dveří začínají 21.9.

Je to sprintařský souboj s časem. A to se zdálo, že 2x 30 dní je na "drobnou renovaci" centra až dost. Po všech zkušenostech jsme  ale raději vzali vše do vlastních rukou a pustili jsme se do toho sami. Že programování není žádná věda a že se dá s trochou odhodlání zvládnout je snad vidět na našem webu. Úprava stále probíhá a proto budeme rádi, když nám napíšete, co vám ještě chybí nebo nefunguje. Náš web není žádná zavařenina a má sloužit hlavně vám!

Kromě učení se nových věcí jsem v parném létě zavzpomínala na své dětství. Taky jste si hráli s Legem, Mercurem nebo s dědou v dílně? Tak to byste si skládání skříněk z právě nařezaného lamina užili stejně jako já. A že v centru sice postrádáme notáře, ale máme úžasnou bytovou designérku Ivu, nechybí v prostoru drobné doplňky barevně sladěné s "vizuálním stylem firmy", vlnky ani mandaly.

Však přijďte na naši práci mrknout a zasurfovat si na fialových vlnkách pohody - třeba během barevného hraní!

A kdo chce alespǒn dodatečně přispět k proměně centra, nechť odkoupí naše staré zachované vybavení. Co třeba pořídit nové police do sklepa nebo komory a podpořit dobrou věc? Vše za zlomek pořizovací ceny, takřka za hubičku. Ale i ta nám pomůže;)

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál