Malá rekapitulace

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 18. 10. 2013

Centrum Mandala zahájio 4. rok své existence. To je věk, kdy se děti začínají osamostatňovat a začínají chodit do školky.

A tak se jako "maminka centra" dívám na své dítko, jak vyrostlo. Den 19. 10. je prý Evaluate Your Life Day (zhodnoť svůj život), a tak hodnotím svou práci... 

Centrum má vlastní prostory, řadu kurzů, které se letos všechny naplnily, má svůj obchůdek a úspěšný projekt Mandala dětem, do kterého se letos zapojilo již více než 200 učitelů (a stále přibývají další), počet odběratel mandal zdarma se blíží k magickému číslu 5000... Také náš mandalovník díky vaší podpoře roste.

Čas od času se objeví zpětná vazba na moji práci a jsem ráda, že je veskrze kladná. Pan Roland mi poslal kalendář svých vlastních mandal, naše kurzistky pořádají výstavy, protože získaly sebevědomí, že i ony mohou tvořit, děti na mnoha základních školách tvoří se svými učiteli a můj e-book (chtěla jsem být jako malá spisovatelkou) se líbí. To vše mi dává sílu do další práce. 

A co nás čeká?

Připravujeme nové webové stránky, které by byly přehlednější. Chystáme e-shop a přehlednější prostředí pro naše on-line kurzy, které by mohli absolvovat všichni naši klienti také z pohodlí svého domova. Pro všechny mandalové nadšence chystáme speciální vánoční mandalový balíček a na jaře možná vyjde první kniha z naší produkce.

Vaše podněty

Budu ráda, pokud se mnou budete sdílet jak vám naše centrum pomáhá či pomohlo. Motivuje nás to do další práce. Co byste u nás rádi našli a co bychom mohli vylepšit? Pište do diskuze pod tímto článkem. Jakákoli zpětná vazba nám pomůže upravit směr, kterým jdeme. Budeme také rádi, pokud nás podpoříte.

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál