Mandala má narozeniny

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 6. 9. 2016

Narozeniny slaví snad všichni. Svátek se v některých rodinách opomíjí, i když je to dobrý důvod k setkání a k oslavě. Na slavné dny si většinou vzpomeneme jen při pohledu do kalendáře, což je ale škoda, ne? Ale co když se všechno sejde v jeden den? To je přeci důvod k velké oslavě!

Slavit budeme 20. září!

Přijďte slavit s námi 

Začneme vernisáží obrazů Žanety Zieglerové. Budeme kreslit a vymalovávat mandaly. Budeme pískovat a zkoušet různé techniky mandalování. Buďte u toho s námi. Chybět nebudou ani televizní kamery!

Slavit budeme několik dní

A stejně jako na královském dvoře budeme i my slavit několik dní. Nabídneme vám spoustu dílen v rámci dní otevřených dveří. Přijďte se podívat na jógu, kreslení mandal nebo na lekci „klasického kreslení“. Nebo přijďte zažít ženský kruh či antistresové techniky vhodné pro každý den. Je z čeho vybírat!

Autor článku

Mandaly a automatická kresba

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál