Mandala zdarma - vybíráme z Vaší zpětné vazby

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 8. 5. 2012

Tyto předlohy, které jsou tvořené od nás pro vás, nikde jinde nenajdete. Spolu s mandalou posíláme také informace ze světa mandal, tipy na mandalové tvoření a vybíráme zajímavosti pro práci s mandalou. A jak jste s naší službou spokojeni?

Tyto předlohy, které jsou tvořené od nás pro vás,  nikde jinde nenajdete. Spolu s mandalou posíláme také informace ze světa mandal, tipy na mandalové tvoření a vybíráme zajímavosti pro práci s mandalou.

A jak jste s naší službou spokojeni?

(vybíráme z Vaší zpětné vazby, přeloženo a upraveno)

"Každý měsíc se těším na nové nápady a zajímavé tipy v jednom mailiku mezi všemi těmi ostatními, kde jsou stále nějaké problémy na řešení. Konečně alespoň jeden mail co opravdu potěší a vytrhne mě z každodenního kolotoče. Pomáhá mi být v kontaktu sama se sebou a hlavně nezapomenout na sebe! Kdybych náhodou zapomněla, připomene mi to Centrum Mandala:-)"
 
Dnes s námi tvoří lidé po celé ČR a dokonce i SR, což nás velmi těší. Počet odběratelů překročil 2000 a jsou mezi nimi ženy i muži všeho věku.
 
"Mandaly mi chodí pravidelně a moc se na ně těším. Můj devítiletý vnuk je úplně nadšený a můj syn, kterému je 23 let (po mozkové obrně) okamžitě ořezává pastelky a spolu s vnukem malují a malují. Pravda je ta, že v tu chvíli se nehádají ani neperou."
 
Jsme rádi, že Vám naše mandaly pomáhají ve vašem "běžném" i duchovním životě.
 
"Jsem řeholník a alkoholik abstinující již dva roky. Kreslení mandal mi velmi pomáhá abstinovat. Vaše stránka a mandaly zdarma jsou výborné. Mám stále čerstvé informace o mandalách a mandaly pro vymalování. Určitě Vám někdy pošlu nějaké své mandaly na ukázku."
 
"Mandaly jsou úžasné a moc mi pomáhají v mém náročném období a v hledání klidu."
 
"Vybarvování mandal mi pomáhá dostat se ze smutku po úmrtí mého manžela. Je to už pět let a stále mne to velmi bolí."
 
"Mandaly jsou moc krásné a vždy mi pomůžou podívat se do sebe. Každý měsíc se těším na další, udělám si tak každý měsíc chvilku pro sebe."
 
Jsme také rádi, že jsou Vám naše mandaly inspirací k vlastní tvorbě a kreativnímu tvoření.
 
"Vaše mandaly se mi velice líbí a přetvářím je většinou k obrazu svému. To znamená, že vytvářím nové mandaly na podobné téma. Nejraději tvořím mandaly květinové a s přírodními motivy, které pak používám i pro malbu na hedvábí."
 
"Mandaly se mi moc líbí. Sbírám je a chystám se je místo vybarvování šít."
 
"Je super dostávat mandaly. Díky vám se stávám kreativnější a hravější."
 
Na základě Vašich podnětů také připravujeme "Klub příznivců" pro osobní i on-line setkávání, výměnu zkušeností a sdílení Vaší tvorby.
 
Děkujeme všem za milou zpětnou vazbu, podněty k zamyšlení a za sdílení z vašeho tvoření. Mandaly které nám zašlete nás vždy potěší a umísťujeme je do naší galerie.
 

Autor článku

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál