Vernisáž Mysteriozní pohledy

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 4. 10. 2012

V kavárně Café Encounter byla zahájena Vernisáž obrazů Kamily Podivínové.

(tisková zpráva)

Dne 1.10.2012 byla v Kavárně Café Encounter zahájena Vernisáž obrazů Kamily Podivínové s názvem Mysteriozní pohledy. Nad výstavou, která bude k vidění po celý říjen, převzalo záštitu Centrum Mandala.

Jak to vidí autorka výstavy:

„Atmosféra na vernisáži byla úžasná. Má nervozita byla sice značná, ale opadla krátce po zahájení. Když se místnostmi začaly rozléhat melodie ze Schruti boxu (neboli kouzelné skříňky) a hlasy Martina Nykodyma a Martina Kubáta, všechno jako by se ponořilo a splynulo v jedno. Ještě jednou bych jim chtěla moc poděkovat za atmosféru, která krásně podkreslila mou mysteriozní výstavu :-). Pak následoval proslov Jany Gajdošové, která mi pomáhala s organizací a přípravami. Je vidět, že Jana se již podílela na mnoha podobných akcí, proto není divu, že její proslov byl velmi přirozený a přesto profesionální. Po té co nám opět kouzelná skříňka otevřela dveře do jiných světů, se návštěvníci rozptýlili do všech čtyř místností, aby si prohlédli obrázky. Tady je na místě poznamenat, že místnosti mají různé barvy a na mě bylo, abych vybrala obrázky a styl rámování, který bude s místnostmi korespondovat.

Mám z vernisáže moc příjemný pocit. Uznávám, že jsem se bála reakcí lidí, jelikož to byla má první samostatná výstava, ale nakonec jsem byla i chválena (dokonce i panem Štroufem :-))), čehož si opravdu vážím. Ještě bych chtěla zmínit velice vstřícné chování majitelky kavárny paní Martiny Komárkové, která mi pomohla s občerstvením a dala svolení k výstavě. A samozřejmě chci poděkovat Centru Mandala, že mi pomáhá plnit sny.“

Chcete si také splnit sen?

Napište nám

Autor článku

Obrázek - Kamila Podivínová

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál