Vernisáž v Zahradě - Mandala dětem

Autor: Zuzana Řezáčová Lukášková, zveřejněno 30. 5. 2017

Už po šesté jsme vystavili krásné mandaly dětí z celé ČR. Vy a naše odborná porota jsme vybrali 50 mandal, které budou v kalendáři pro rok 2018 a ty co došly k nám do centra a ještě nemají svého majitele jsou součástí výstavy.

Všechny vybrané mandaly jsou v naší on-line galerie. Ty vystavené jsou k vidění na Údolní v Brně, v krásném prostředí Zahrady Ambrosia. Výstavu jsme tradičně zahájili 29.5. vernisáží. Program byl pestrý a užili si ho malí i velcí. Nejmenší účastnice si pro svou tvorbu vybrala tempery, jiné slečny pískovaly a ty nejodvážnější tvořili svoji vlastní mandalu. 
 
Tvořili jsme, zpívali s neznámým písničkářem, jedli, pili a samozřejmě jsme obdivovali mandaly. Několik obrazů našlo hned své nové majitele a některé už i visí u nich doma. V kavárně jich ale ještě zbylo dost, tak se určitě během června stavte na božskou domácí limonádu a načerpejte radost z obrázků, které tvořily děti pro děti. Koupí mandaly, totiž spolu s námi, podpoříte děti odcházející z dětských domovů. Letos sbíráme peníze na dovybavení ložnice slečny Nikoly.
 

Pojďme společně vylepšit svět!

Autor článku

výstava Mandala dětem

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál