Vernisáž výstavy „Andělské okouzlení“ energetických obrazů Jany Roselli

zveřejněno 2. 4. 2013

Dne 30.3., v čase předvelikonočním, proběhla v kavárně Café Gaviota, která sídlí v budově Moravské zemské knihovny na Kounicově 65a v Brně, vernisáž výstavy energetických obrazů Jany Roselli. Výstava s názvem „Andělské okouzlení“ je prodejní a bude možné ji shlédnout v těchto brněnských prostorách do 26.4. 2013.

(tisková zpráva)

Obrazy Jany Roselli šíří pozitivní energii a světlo. I prostory kavárny se po navěšení pozitivních, andělskou energií protknutých obrazů doslova rozzářily.

Vernisáž zahájila úvodním slovem kurátorka výstavy Jana Gajdošová, poté na téma energií a ke své tvorbě promluvila autorka. Hudební doprovod zajistil Martin Kubát se svými křišťálovými mísami a alikvótním zpěvem. Křišťálové poloprůhledné mísy mají velmi zvláštní zvukové vibrace a používají se k očistě prostoru i energetickému léčení lidí i Země.     

"Děkuji moc všem, kteří se zůčastnili vernisáže andělských obrazů, načerpali trochu světla a lásky, kterou obrazy přináší. Jsem ráda, že všichni tu radost, kterou jsme si společně v Café Gaviotta vytvořili vnímali a tím jsme si užili nádherné odpoledne. Jsem ráda, že jsem mohla zahájit výstavu v tak nádherném prostoru a věřím, že každý, kdo se na výstavu přijde podívat, si něco odnese.... něco ve svém srdci. 
S láskou, Jana Roselli"

 

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál