Vernisáž zahájila výstavu

zveřejněno 28. 6. 2011

Dne 27. června 2011 proběhla v kavárně Zahrada Café Therapy vernisáž, která zahájila výstavu s názvem Neumím, přece kreslím.

(tisková zpráva)

K vidění zde jsou obrázky účastnic kurzu kreslení našeho Centra, které tvořily pod vedením výtvarníka pana Ivana Štroufa.

Po 18. hodině se v menších prostorách kavárny shromáždili zúčastnění vernisáže a netrpělivě očekávali zahájení. Zanedlouho vše vypuklo a úvodní slovo pronesla Zuzana Řezáčová Lukášková. Účastnicím kurzu kreslení, dnes již výtvarnicím, které vystavují své obrazy, předala „diplomy“, jakožto upomínku na absolvovaný kurz. O hudební doprovod se postaralo trio s názvem Potěcha (kora - Jiří Bouda, djembe a šamanský buben - Petr Korecký, alikvótní zpěv - Martin Nykodym). Na chvíli nás zavedli svými exotickými tóny mimo realitu běžného dne. Poté si každý mohl všechny vystavené obrazy prohlédnout dle libosti…

Děkujeme týmu kavárny Zahrada Café Therapy, že nám umožnili tuto výstavu uspořádat.

Obrazy je možné zhlédnout do konce července.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál