Vybrali jste 50 obrazů pro výstavu Mandala dětem 2014

zveřejněno 7. 2. 2014

Projekt Mandala dětem je tu a opět se sešlo mnoho krásných mandal. Bylo z čeho vybírat.

(tisková zpráva)

V letošním projektu Mandala dětem se sešlo 189 přihlášek a 1274 mandal, ze kterých jste hlasováním vybrali 50, ze kterých bude sestavena putovní prodejní výstava. Konkurence byla veliká. Mandala s nejvíce hlasy je od dětí z prvního stupně ze ZŠ Slovenská - získala neuvěřitelných 1 223 hlasů.

Všech 50 vybraných děl si můžete prohlédnout v galerii. 

Ze všech vybraných děl, která nám budou poslána, bude sestaven kalendář mandal pro rok 2015. Autoři mandal se již nyní mohou těšit na jeho výtisk. V květnu si pak můžete přijít prohlédnout vybrané mandaly na brněnskou výstavu, kterou právě připravujeme. O dalších podrobnostech Vás budeme včas informovat.

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál