Centrum Mandala - tvoříme harmonii
Mandala

Výroční zpráva za rok 2012

Autor: , zveřejněno 6. 1. 2013

Co vše jsem zvládli v roce 2012 a jaké jsou naše cíle do roku 2013? To vše se dozvíte v naší výroční zprávě.

Vážení čtenáři,

Centrum Mandala o. s. má za sebou první rok existence v právnické formě občanského sdružení. To vzniklo z grassrootové organizace Centrum Mandala, které bylo založeno na základě dlouhodobého snu pomáhat lidem a vytvořit prostor pro seberealizaci nejen zakladatelek, ale také všech dalších lidí, kteří mají podobný náhled na svět.

Jelikož Centrum Mandala o. s. je mladá nezisková organiza­ce, byly naše cíle pro uplynulý rok zaměřeny zejména na zvidi­telnění centra a zvýšení povědomí o jeho existenci, na diverzifikaci příjmů a položení základů našich neziskových projektů, kterými chceme pomoct utvářet naši společnost.

Pokud se ohlédneme za rokem 2012, myslím, že je za námi vi­dět kus práce. Nic z toho by však nebylo bez podpory našich příznivců, ale také našich známých a rodin. Tedy všech těch, kteří nás podporují v realizaci našich snů, abychom my mohli pomáhat řadě dalších lidí. Všichni tak po svém bereme život do svých rukou a společně jdeme cestou splněných přání.

Věřím, že šťastní a spokojení lidé, tvoří šťastnou a spokojenou společnost.

Zuzana Řezáčová Lukášková

jednatelka Centra Mandala o. s.

Čtěte Výroční zprávu 2012

Pro rok 2013 máme stanovené tyto cíle:

• zlepšení webové prezentaci a reklamy sdružení (zvýšení konverze webu)
  • zapojení do naší činnosti také anglicky mluvících občanů žijící v Brně
  • vytvoření pracovních míst
  • najití nových prostor
  • zlepšení fundraisingu

pro jejich plnění potřebujeme vaši pomoc.

Podpořte nás v naší činnosti v roce 2013 a staňte se našimi partnery. Uvítáme finanční, materiální pomoc i pomoc formou odvedené práce.

Naši činnost můžete průběžně sledovat také na našich stránkách, kde čtyřikrát ročně uveřejňujeme zápisy z konání Rady centra. Můžete se tak spolu s námi kontrolovat plnění stanovaných cílů a naši práci.

Zuzana Řezáčová Lukášková

Arteterapeutka, která jako jediná v ČR pracuje s mandalovým diagnostickým testem.