Mandala na domě

zveřejněno 25. 4. 2013

Tento týden v Brně proběhl malý osvětový putovní ekofestival Oázy života, kde jsem kreslila v úterý odpoledne mandalu. Práce s barevnými omítkami byla velmi zajímavá a rozhodně stojí za to, pokud byste si chtěli zkrášlit svůj domeček vlastním mandalovým ornamentem. Pokud byste chtěli pomoci, napište mi. Ráda pomohu s návrhem i realizací.

(tisková zpráva)

Tento týden v Brně proběhl malý osvětový putovní ekofestival Oázy života, který pořádala Škola přírodního stavitelství v čele s Petrem Skořepou. 23. - 24. 4. bylo v Brně na Náměstí Svobody k vidění ledacos z toho, co lze považovat za ekologické bydlení, včetně kamínek, která umí kromě tepla produkovat elektřinu. Během několika přednášek jsme se seznámili s tím, jak funguje samostatný dům, který hospodaří s přírodními zdroji a nepotřebuje být napojen na žádné sítě. Návštěvníci se mohli podívat na jurtu i na ukázkový domeček na přívěsu. Na hliněnou zadní stěnu domečku, ve kterém byla malá zahrádka a postel, jsem kreslila v úterý odpoledne mandalu.

Práce s barevnými omítkami byla velmi zajímavá a rozhodně stojí za to, pokud byste si chtěli zkrášlit svůj domeček vlastním mandalovým ornamentem. Pokud byste chtěli pomoci, napište mi. Ráda pomohu s návrhem i realizací.

Pokud máte vlastní mandalu, nebo jste viděli mandalu na domě někoho jiného, vyfoťte ji a pošlete ji do naší fotosoutěže!

Pro zájemce o téma mandal nabízíme také

Podobné články

Barevná mandala z rýže

Mandalová magie ve školních lavicích

Představte si malý kousek vesmíru, kde se setkává kouzlo dětské představivosti s prstem zapleteným v rýžových zrnkách. Ano, právě takto vypadá jedinečný projekt, který rozproudil energii a nadšení v ScioŠkole v Praze Dejvicích.

Číst dál
mandala detem

Společně pro děti

Opět jste tvořili se svými studenty ve školách, školkách, v práci s kolegy, na kafíčku s kamarádkou. Opět se nám sešly stovky mandal. Opět nebylo lehké vybrat z nich jen 53, které budou v našem stolním mandalovém kalendáři pro rok 2025.

Číst dál